Ampk zsírégető

ampk zsírégető

Hatását tekintve igen sokrétű, de mégis egyszerűen megfogalmazható:utánozza az aktív testmozgás és diéta pozitív élettani hatásait.

ampk zsírégető

Ez persze nem jelenti azt, hogy ezentúl ampk zsírégető szükségünk mozgásra, hisz izmainkat nem tornáztatja meg helyettünk, és ampk zsírégető egészséges, kiegyensúlyozott étrendet sem pótolja. Vagyis szervezetünkben az AMPK enzim hatására megindul a zsírégetés, a zsírraktárak felszámolása, és gátolja a kalóriatárolást.

ampk zsírégető

Az AMPK úgy viselkedik a szervezetben, mint egy anyagcsere szabályozó. A készítmény fő hatóanyaga az activeAMP formula nagy dózisban tartalmazza azokat az aktív molekulákat, melyek aktiválják szervezetünkben az AMPK enzimet, és hatása hasonló lesz az aktív testmozgáshoz és böjthöz.

Pu-erh tea kivonat A pu-erh tea Yunnan tartomány másik nagy becsben tartott gyógynövénye A helyiek évezredek óta napon szárított, nagylevelű yunnan-i zöldteából készítik erjesztéssel.

ampk zsírégető

Hatása nagyon hasonló a Gynostemmáéhoz: AMPK enzim aktiváló, ez által anyagcsere fokozó, testsúlycsökkentő. A Gynostemma tabletta szedése során javul a testzsír összetétel csökken a vér LDL koleszterin szintje csökken a vércukorszint csökkennek a gyulladásos folyamatok a szervezetben javul a vér triglicerid és összkoleszterin szntje megindul a súlycsökkenés.

ampk zsírégető

További a témáról