Dexmetilfenidát fogyás

A Ritalin áttekintése az ADHD-hoz - ADHD - 2020

Figyelmeztetések és mellékhatások A Ritalin leggyakoribb mellékhatásai az idegesség és az álmatlanság alvászavar.

dexmetilfenidát fogyás

Egyéb mellékhatások közé tartozik a túlérzékenység, anorexia, hányinger, szédülés, szívdobogás, fejfájás, dyskinesia, dexmetilfenidát fogyás, vérnyomás és pulzusváltozások, tachycardia, angina, szívritmuszavar, hasi fájdalom és fogyás, ha hosszabb ideig szedik. Bár sok mellékhatás dexmetilfenidát fogyás az adag csökkentésével, ha folytatódnak, kérdezzünk át egy másik gyógyszert.

Bár a legtöbb gyermek jól elviseli a Ritalint, vannak olyan gyermekek, akiknek nem szabad Ritalint szedniük, beleértve a gyermekeket is: erős szorongással, feszültséggel és izgatottsággal akikről ismert, dexmetilfenidát fogyás túlérzékenyek a Ritalin-ra akiknek glaukóma van motorkerékpárokkal, Tourette-szindrómával vagy Tourette-szindróma családtörténetével a MAO-gátlók bevétele A Ritalin 6 éves kor alatti gyermekek számára nem engedélyezett.

dexmetilfenidát fogyás

Amit tudnod kell Bár a legtöbb Ritalin formát egészben kell lenyelni, beleértve dexmetilfenidát fogyás Concerta-t is, lehetőség van a Ritalin LA és a Metadate CD kapszulák megnyitására és a tartalmának megfertőzésére néhány almaszószára stb. És természetesen a Ritalin folyékony és rágható formái szép alternatívák fiatalabb gyerekek, akik nem tudják a tablettákat lenyelni.

Egyéb fontos információk: a stimulánsok dózisa általában nem függ a gyermek testsúlyától, ezért a gyermekorvos általában alacsony adaggal kezdődik, majd felfelé, amíg általában nem működik, vagy mellékhatásokat okoz.

dexmetilfenidát fogyás

További a témáról