Fogyás infographic. Fogyás stock vektorok és illusztrációk

Tippek fogyáshoz

A Pokémon Góval fogyni is lehet: ki is számolták, hogy mennyit A Clinic Compare például kiszámolta, mennyit fogyunk az által, hogy kimozdulunk a szobánkból pokémonokat üldözni a városba.

fogyás infographic

Az fogyás infographic felhasználva pedig a Statista készített egy összefoglaló ábrát: You will find more statistics at Statista Ebből az derül ki, hogy a naponta elkapott pokémonok függvényében hány napot kell használni a játékot, hogy egy fontot, vagyis nagyjából egy fél kilogrammot leadjunk. Külön nőkre és férfiakra bontva. Így például napi 10 pokémonnal a férfiak 29,6 napig kell játsszanak egy fél kilóért, míg a nők 35 napig, de naponta pokémonnal már a férfiaknak 3, a nőknek pedig 3,5 nap is elég.

fogyás infographic

Az Independent adatai szerint a felhasználók átlagosan 22 pokémont fognak naponta, így a férfiak 13,75 nap alatt adnak le 0,5 kilogrammot, míg a nők 16,27 nap alatt. A Pokémon Go egy ingyenesen letölthető telefonos játék iPhone-ra és Androidra.

fogyás infographic

A lényeg, hogy a Pokémon nevű rajzfilmsorozatból fogyás infographic lényeket kell elkapni a valós életben létező pontoknál. Tehát gyakorlatilag gyalogolni, közlekedni kell azért, hogy elkapjuk a lényeket. A játék célja, hogy minél több és erősebb pokémont gyűjtsünk össze, illetve minél több ilyen pont legyen a miénk.

fogyás infographic

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

További a témáról