Fogyás parfüm

Gyors fogyás, fogyókúra, zsírégetés

A személyes kémia éppúgy lecserélődik ahogy sejtjeink is, persze a mag megmarad, erre akkor jöttem rá erre amikor elkezdtem érezni hogy a testemből áradó kémia már olyan mint anyukámé, van valami közös bennünk az arcformánkon és a testalkatunkon kívül is.

fogyás parfüm fogyás msg

Fogyás parfüm ha valakinek csak egy igazi parfümje van, akkor fogadja él mert úgy van jól, hisz az illat gyakran biztonságot jelent rohanó világunkban, de fogadja el azt is hogy az parfüm a személyes kémiával elegyet alkot, fogyás parfüm akár napszakonként is változó lehet, na meg nem mindegy a levegő páratartalma és a hőmérséklete sem.

Lehet kellemes emlék, lehet fordítva igaz, de mindkettőnél előfordulhat hogy nem akarjuk a bőrünkön viselni, hisz a parfüm fogyás parfüm második ruha, persze lehet első is, ki hogyan érzi ezt.

fogyás parfüm clium fogyni

Honnan és hogyan kaptuk? Mi szükségünk van rá?

A szag vagy illat sokkal több mint amennyit jelenleg tudunk róla. Erőt ad vagy éppen elvesz, nőiességre tanít, szépen mozogni és kacsintani a világra, vagy férfiasságra nevel, határozottságra és bölcsességre.

fogyás parfüm a zsírégetés első jelei

Minden benne van ami az élethez kell. A természetes illatokkal nehéz bánni, lombikban készülő másaik nagyságrendekkel kevesebb összetevőből állnak, és én éppen ezért hívom művészetnek a munkáimat.

fogyás parfüm miriam fogyás biztosítás

Illatos szép-jó napot!

További a témáról