Fogyás számított

Fogyás következményei - Fogyókúra | Femina

KSH: itthon csökkent a természetes fogyás

Igaz, kevesebben is haltak fogyás számított. A KSH friss közleménye szerint januárja és novembere között a születések száma 1,5, a halálozásoké 0,8 százalékkal kevesebb volt, mint azonos időszakában.

Fogyás - Hipnózis

Fogyás számított a természetes fogyás 0,9 százalékkal, fővel nőtt január-novemberéhez képest. Január és november között 81 ezer gyermek jött világra, ami el kevesebb az előző év adataihoz képest.

fogyás számított

A teljes termékenységi arányszám egy nőre számított becsült értéke 1,48 volt a első tizenegy hónapjára számított 1,hoz képest. Ebben az időszakban ezer en haltak meg, mal kevesebben, mint egy évvel korábban.

fogyás számított

Az élveszületések száma nagyobb mértékben mérséklődött, mint a halálozásoké, ennek következtében a természetes fogyás a első tizenegy havi 36 vel szemben 36 fő volt. Ez 0,9 százalékos növekedés.

fogyás számított

Az adatok szerint 61 pár kötött házasságot, ami jelentősen, 27 százalékkal több az egy évvel korábbinál. A Kitértek arra is, ezer lakosra 9,1 élveszületés és 13,2 halálozás jutott, mindkettő 0,1 ezrelékponttal alacsonyabb volt a Mindezek következtében a természetes fogyás 4,1 ezrelékes érteke változatlan maradt.

6 tipp fogyáshoz sztároktól, akik több mint 15 kilót adtak le

A házasságkötési arányszám 6,9 ezrelék volt, 1,5 ezrelékponttal több a bázisidőszaki értékhez képest - írták. Közölték a csak a tavaly novemberre vonatkozó adatokat is: gyermek jött világra, ami 52 újszülöttel, 0,7 százalékkal kevesebb, mint novemberében.

fogyás számított

Ebben az időszakban ember vesztette életét, elhunyttal, 6,7 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál. A születések száma kisebb mértékben csökkent, mint a halálozásoké, ennek következtében a havi természetes fogyás a A házasságkötések száma nagymértékben emelkedett, pár lépett frigyre, ami százalékkal, al több a novemberi adatnál.

Nyitókép: Pixabay.

fogyás számított

További a témáról