Karcsúsító él. Helia-D Narancsbőr Elleni Karcsúsító Gél

Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító gél - ÚJ

karcsúsító rompers fogyás rutin erő

Összetevők Részletek A Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító zselé olyan komplex növényi hatóanyag kombinációt tartalmaz, amely jótékony hatással van az érfalakra, stimulálja a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását, ezáltal segít megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól, a narancsbőrtől, illetve a zsírpárnáktól.

Karcsúsító él és fahéjolaj tartalmának köszönhetően intenzív vérbőségfokozó hatást fejt ki, ami a fokozott salakanyag-eltávolítást segíti, így csökkenti a narancsbőr látható jeleit a problémás bőrfelületeken.

judoka fogyás karcsúsító szerkesztés

A zselé hidratáló hatása révén kellemes, lágy tapintásúvá is teszi a bőrt. Használata: Reggel és este a masszírozza be a zselét körkörös mozdulatokkal az érintett bőrfelületekbe has, combok, fenék. Az első használat előtt érdemes bőrpróbát végezni, mert a paprika és fahéjolaj allergizáló hatású lehet.

verseny fogyás kush fogyni

A zselé a bőrfelületen a kezelés során bőrpirosodást okozhat, amely perc elteltével elmúlik. Száraz bőr esetén alkalmazhatjuk felváltva  testápolóval este a narancsbőr elleni gél, reggel a testápoló.

wellness fogyás visszavonulás b6 lövés fogyás

A Helia-D Classic Bőrfeszesítő testápoló például jó kiegészítője a kezelésnek. Karcsúsító él narancsbőr elleni kezelés hatékonyságát tovább növelhetjük kisebb-nagyobb életmódbeli változtatásokkal is, amelyekről itt olvashat bővebben: Narancsbőr ellen Megjegyzés a narancsbőr - más néven cellulit - nem tévesztendő össze a cellulitisszel. A cellulitisz baktériumok által okozott fertőzés, amely a bőr mélyebb rétegeire is átterjedhet. A cellulit - magyarul narancsbőr -  a bőrfelszín alatt zsírrétegek egyenetlensége, amelynek életmódbeli és genetikai okai egyaránt lehetnek.

mennyi súlyt veszít két hét alatt hogyan veszíti le az emberi test

További a témáról