Őszi fogyás. Jojó stop! Minőségi fogyókúra ősszel

Nagy őszi fogyás pofonegyszerűen – mintaétrenddel

FOGYÁS - gyors, olcsó és hatékony fogyás

Ősszel könnyebben megy a fogyás Érdemes kihasználni a természet ritmusát, az őszi lendületet! Akaraterőnk, tettvágyunk a nyári punnyadás után újra éled ősszel, amit érdemes  meglovagolni és egy jól megválasztott diétával jó eséllyel indulhatunk a kilók elleni küzdelemben!

Kevésbé ismert viszont, hogy bizonyos időszakokban nagyobb a hajlam a jojózásra. Ilyen például a nagy ünnepek, a karácsonyi, illetve húsvéti időszak, amikor sokan felszednek néhány kilót.

A diéta, amit választasz mindenképp szakember által legyen összeállítva! A plusz kilók felszedése sem egy hétig tartott — a leadása meg aztán végképp nem!

Aki valaha is próbált fogyózni, az pontosan tudja, hogy így van…!

őszi fogyás

Olyan diétát válassz, amit hosszabb távon is őszi fogyás tartani és nem károsítod vele az egészségedet! Jó alternatíva a diétára, hogy pl.

őszi fogyás

Mindkettő alacsony szénhidrát tartalmú, tehát  a fogyódba abszolút prímán beilleszthető! A szervezeted számára szükséges minden tápanyagot tartalmaz — és mindezek mellett még finom is!

őszi fogyás

Ha csak a vacsorát cseréled le, már akkor is tettél egy nagy lépést a fogyás felé, de megteheted azt is, hogy ebéd után már csak egy-egy shake az uzsonnád és a vacsid. Nálunk, a Pálma Fitness-ben mind a protein, mind pedig a zsírégető turmixokat megtalálod. Az ízválaszték rendkívül nagy, a narancsos csokitól a citromos túrón át a joghurtos eperig számtalan izgalmas és isteni ízt találsz a palettán.

őszi fogyás

Mindegyikből vásárolhatsz egyadagos tasakos kiszerelésben is, amelyhez praktikus, jól zárható shakert  ajánlunk, amelyben könnyen elkészítheted és magaddal is viheted bárhová. Mert azért azt se őszi fogyás ám el!!

  1. Ősszel könnyebben megy a fogyás!
  2. Diéták 0 Ha a nyári lángos-sült kolbász-jégkrém trió nyomott hagyott az alakodon, akkor itt az ideje, hogy még az ünnepi trakta előtt megszabadulj a súlyfeleslegtől, és visszanyerd az erődet!
  3. Az 5 leghatékonyabb őszi diéta, ha gyorsan akarsz fogyni - Fogyókúra | Femina

További a témáról