Szájvédő fogyás. Tényleg többet fogyunk, ha hidegben edzünk?

Gyulai Hírlap - Maszkokat adományoz a Gyulai Városbarátok Köre
Leggyakrabban a 35—55 éves nők körében figyelhető meg.

Az ázsiai akupresszúra és mágnesterápia ötvözéséből jött létre ez a nagylábujjon viselhető gyűrű, mely gauss erősségű mágnest tartalmaz darabonként. A mágnesek folyamatosan fejtik ki hatásukat kétféle módon, miközben a mágnesesség folyamatosan áramlik, a különleges elhelyezése által pedig masszírozza azokat az akupresszúrás pontokat, melyek hatnak a metabolizmusra.

szájvédő fogyás

A mágnes és akupresszúrás kezelések növelik a vér oxigén szállítását, növelik vitalitását, segítik a fogyást és a test egészséges zsír-izom egyensúlyának kialakulását. A viseléskor befelé lévő mágnes nyomja a 4-es akupresszúrás pontot, mely az agyalapi mirigy stimulálására szolgál. Az agyalapi mirigy többek között szabályozza a növekedési hormonokat, a pajzsmirigyet, a hormonális és egyéb típusú elhízást és az inzulin szabályozást.

szájvédő fogyás

Az akupresszúra - azaz amikor nyomáspontok stimulálásával hatunk egy-egy szerv vagy életfolyamat működésére - japánban mindennapos és természetes módja a gyógyításnak. Ezt a módszert használták fel a fogyókúrás gyűrű kifejlesztésénél.

szájvédő fogyás

Most Ön ezt a kezelést megkaphatja anélkül, hogy el kellene hagynia az otthonát! Az akupresszúrás masszírozás a mágnesekkel karöltve serkentik a véráramlást és az oxigénszállítást, növelik a szervezet vitalitását, így egyensúlyba hozzák a test egészséges zsír-izom arányát, azaz segítenek a fogyásban.

szájvédő fogyás

A mágneses erő elegendő folyadékfogyasztás mellett serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a zsírlerakódást a test különböző területein. A szervezet így gyorsabban és nagyobb szájvédő fogyás dolgozza fel a bevitt táplálékokat.

szájvédő fogyás

Ennek hatására a zsírsavak nem rakódnak le, hanem távoznak a szervezetből. Használata: A gyűrűket a nagylábujjakra kell erősíteni, úgy, hogy a mágnes a lábujjak felső felén, szájvédő fogyás a szíj alsó része a köröm alatt helyezkedjen el! Viselése nincs időkorláthoz kötve, így akár egész nap lehet hordani még sportolás közben szájvédő fogyás A megfelelő hatás elérése érdekében azonban naponta legalább 8 órán szájvédő fogyás érdemes hordani.

Használata rendkívül kényelmes és diszkrét, hiszen az egyébként is átlátszó szilikon gyűrűket a nagylábujjakon kell viselni, így teljesen észrevétlen még szandálban is.

További a témáról