Ívek karcsúsító, Lady Stella Karcsúsító alakformáló masszázskrém »–› ÁrGép

ívek karcsúsító

Karcsúsító trükkök Ma, három karcsúsító trükkel készültünk Nektek! Három olyan szabásmintát mutatunk be, amelyekkel négy, öt, hat, de akár hét kilót is lefaraghattok magatokról optikailag.

A legnőiesebb tavaszi nadrágok karcsúsító szabásokkal: divatos szabások 9 ezer forint alatt

Ez a három trükk alapvetően hölgyeknek szól, akik elégedetlenek magukkal, és úgy érzik, hogy ezt a kilót ívek karcsúsító sem tudják ledolgozni. Erősebb pocak, szélesebb csípő Ebben az esetben érdemes csípőnadrágot hordani, hiszen ez ívek karcsúsító fazon magát a csípőt nyomja össze optikailag. Mi ennek a hátránya, és hogyan tudjuk kiküszöbölni? A csípőnadrág belevág a pocakba, és ha van rajtunk pár kiló fölösleg, akkor bizony úszógumit képez a hasunkból.

Ennek eltüntetésére szolgál az első trükk. Tehát, ahogy mondtuk a csípőnadrágtól eleve karcsúbbnak látszunk, a csípő összenyomása miatt.

De mindez önmagában nem elég, ha a nadrág teteje fölött kibuggyan a hasunk. A megoldás: egy lenge blúz, amit betűrünk a csípőnadrágba, és mivel az anyag lágyesésű, máris eltüntettük azt a részletet, ami pufinak mutatná a testünket.

ívek karcsúsító

A lágy esésű anyagok — így hordva — látni engedik az alakodat, a derekadat, azonban eltakarják az úszógumit. Betűrve vagy lezseren kívül hordva?

ívek karcsúsító

Ez a pont az előző egy variációja, hiszen nem csak az erősebb pocak-szélesebb csípő esetében fontos az, hogyan viseljük blúzainkat, felsőinket. És mit teszünk ebben az esetben?

Keresés az oldalon

Előszeretettel hordjuk ingeinket, blúzainkat úgy, hogy nem tűrjük be, hanem lezseren ívek karcsúsító a ívek karcsúsító, szoknyán kívül lengedezni őket, mert azt hisszük, ezzel eltakarjuk a felesleget és karcsúbbnak látszunk. Nos, nem így van. Hajni vendégünk múlt ívek karcsúsító járt nálunk, és megengedte, hogy Orsi készítsen egy előtte-utána fotót, amit most megmutatunk Nektek is.

Ezeken a képeken egyértelműen látszik, hogy legalább 4 kg-t eltüntethetünk optikailag, ha a felsőnket betűrjük a nadrágunkba! Akár egy teljes mérettel kisebbnek tűnhetünk így. Itt érdemes a férfiaknak is figyelniük, mert ha kicsit pocakosabb alkatról van szó, vagy olyanról, amit a pókhasú elnevezéssel szoktak illetni — és a vékony csípőjű, vékony lábú, kis fenekű férfiakra használják, akiknek helyesen dudorodó kis pocakja van - szintén fontos, hogy az inget ívek karcsúsító ne hagyják kívül, mindig tűrjék be!

A nadrágon kívül hagyott és lezsernek szánt viselési mód, akár tíz kiló plusz is eredményezhet optikailag. Ha pedig az inget említettük, külön kiemeljük, hogy csakis hosszúujjú inget értünk ez alatt! A rövidujjú ingek viselése egyenértékű divatbaki a zokni-szandál rettenettel.

10 perces torna a derékra rakódott zsírpárnák ellen

Viselőjét kisfiúnak, ívek karcsúsító mutatja. Nyáron, a melegben egyszerűen hajtsuk fel az ingünk ujját, urak. Ez rendkívül vonzó, szexi hatást kelt. De mit is teszünk pontosan, amikor kívül hagyjuk az inget vagy a blúzt, ahelyett, hogy betűrnénk? A legszélesebb pontunkat — hölgyek esetében a felsőtestet, uraknál a pocakot — ívek karcsúsító, és ezt a legszélesebb pontot visszük tovább a textillel, gyakorlatilag hordót csinálva magunkból.

Ennek megoldása, hogy ha egy mellnél és pocaknál keskenyebb pontra helyezzük a fókuszt, vagyis betűrjük a csípőnadrágba az anyagot, hangsúlyozva így a test keskenyebb részét, azonnal megmutatkozik, hogy ott rejtőzik bennünk az a bizonyos kívánt jó alak!

ívek karcsúsító

Tehát úszógumi eltüntetésére tűrjük be a lágy esésű blúzunkat a csípő nadrágba, illetve az inget, blúzt mindenki más is inkább betűrve hordja, ezzel lefaragva kilót! Az ujj megfelelő szöge — ruhageometria Az utolsó karcsúsító trükk, a ruhaujj megfelelő ívek karcsúsító, vagyis a ruhaujj megfelelő szöge.

Legyen szó pólóról, blúzról, ingről vagy bármilyen ruháról, aminek az ujja vízszintesen vágja el karunkat, ez a vízszintes vonal növeli karunk térfogatát, vagyis plusz kilókat ad hozzánk optikailag.

Mi a megoldás? Hajtsuk vissza, vagy vágjuk le ívek karcsúsító ujjat, úgy, hogy aszimmetrikus vonalat kapjunk.

A magas derekú farmer szerelmesei hálásak lesznek ezért a tízperces gyakorlatsorért.

Fontos tudni, hogy ez sem kivétel nélkül, csak nagyon nagy százalékban igaz az emberekre. Tehát azáltal, hogy oldalt felhajtjuk a ruhaujjat, kapunk egy folyamatos ívet, ami vékonyabbnak mutatja a derekat és megnyújtja a kart. Ez a vonalvezetés élesebben rajzolja ki a derekat, és kevésbé erősíti a felkart.

  1. Retikümotoroshang.hu - 10 perces karcsúsító torna: így dolgozd le a derekadra rakódott zsírpárnákat
  2. Dia Magas derekú körszoknya A csalafinta körszabás mindenkinek ideális, akinek nincs nagy pocakja.
  3. Kiss Kriszta
  4. Szeretne fogyni?
  5. Kiss Kriszta

Ennek illusztrálását élőben is megnézhetitek Orsi stílusvideójában, ahol saját magán mutatta be a harmadik trükköt!

További a témáról