Zsírégető penrith

7515 party - 6400 venues

A doppingbalhé sokkoló, de a számok hazudhatnak A botrány kipattintói 55 érmet elvennének, de nem tudni, honnan vették a számaikat. Az atlétikai szövetség elnökválasztásába is tudatosan bekavarhattak.

zsírégető penrith

Mindig lehet találni magyarokat a zsírégető penrith sportjában, most Ausztráliában került címlapokra egy magyar felmenőkkel is bíró rögbis, akinek elég sűrű az élete. A magyar mellett maori és angol ősökkel is rendelkező 26 éves Sandor Earl a National Rugby League-ben játszott, de augusztusában doppingolás miatt eltiltották.

Earl zsírégető penrith úszta meg ennyivel, most még súlyosabb büntetést kapott, mert nemcsak használta a tiltott szereket, hanem kereskedett is velük.

zsírégető penrith

Ezért négyéves motogp fogyás kapott. Szép hosszú bűnlajstromot állítottak össze róla: nyolcszor használta a CJC nevű mesterséges növekedési hormont birtokolta a CJCt kereskedett a somatropin nevű növekedési hormonnal ahogy a zsírégető klenbuterollal is próbált tesztoszteront is árulni meg SARMS nevű szteroidot is megpróbált eladni Earl karrierje során 48 NRL -meccset játszott, ezalatt három csapatnál is megfordult, a Sydney Roosters, a Penrith Panthers és a Canberra Raider játékosa is zsírégető penrith.

zsírégető penrith

A doppingbotránya után Thaiföldön élt, ahol fitneszedzőként dolgozott, és nemrég Spanyolországba költözött. A rögbis modellként is kipróbálta magát, több magazin címlapján is feszített egy szál alsónadrágban, amiért támadások érték.

zsírégető penrith

További a témáról