64 fogyni

Két hét alatt 7 kilót fogytam, utána két év alatt 64-et. Itt a mintaétrendem

64 fogyni

Blikk Rúzs Hiába volt csak 33 éves, Jana Parks 70 évesnek érezte magát: túlsúlya miatt állandó fájdalomban élt. De kilójából leadott et, és most büszkén mutatja meg karcsú idomait. Jana Parks önbizalomhiánnyal küszködött gyerekként, és mint oly sokan, ő is az evésben talált vigaszt.

NE MENJ FUTNI, HA FOGYNI AKARSZ!

Rossz étkezési szokásainak köszönhetően lassan, de biztosan rakódtak rá a plusz kilók, egészen addig, amíg kiló nem lett. Túlsúlya sokáig nem zavarta, mert sok szívbéli jó barátja volt, csak az idegenek szólogattak neki néha.

64 fogyni

Ám amikor az olyan hétköznapi dolgok is megerőltetővé váltak számára, mint a lépcsőn való 64 fogyni, és állandó ízületi fájdalmak gyötörték, tudta, nem élhet így tovább: ideje változtatni egészségtelen életmódján és étkezési szokásain. Olyan diétát kerestem a neten, ami csökkenti a szervezet gyulladását. Az első találat a ketogén diéta volt, belevágtam — meséli. De két hét után mintha elfújták volna az egészet: szuperül éreztem magam, kirobbantam az energiától.

64 fogyni

Hét kilót fogytam ez idő alatt, az ízületi fájdalmaim megszűntek — folytatja Jana, aki ma már nem diétaként tekint a ketogén étrendre, hanem úgy, vállalkozó fogyás egy étkezési rendszerre, amitől a szervezete optimálisan működik. Jana két év alatt 64 kilót adott le a diéta segítségével, és nem csak a külseje, de a gondolkodásmódja is gyökeresen megváltozott.

Rájött, mennyire értékes 64 fogyni, 64 fogyni hogy bármire képes, amit a fejébe vesz.

64 fogyni

Mára elmondhatom, megtanultam szeretni önmagam. Ezt tanácsolnám minden fogyni vágyónak: mielőtt belevágna a diétába, dolgozzon egy kicsit önmagán, próbálja meg nem utálni, hanem szeretni magát — fejezi be Jana, aki az Instagram oldalán bátorítja 64 fogyni.

64 fogyni

További a témáról