Emp fogyás

emp fogyás

A "Racer Personalization Feature"-t pedig elég merész a tuning szóra fordítani.

nem éri az LMB a zsírt?

Amúgy a grafika jó, és itt ki is fogytam a közelmúltbeli NFS-ek pozitívumainak ecseteléséből. A "zene és akció" megint szubjektív dolog, de itt pl.

továbbra is lefogy a depo

Strike Back promó k - kiválóak Zene ügyileg meg tényleg bennem lehet a hiba, de én ezt nem igazán tudtam élvezni. Aztán meg ott van még a szintén driftre épülő kanyarrendszer, ahol a fékezés ismeretlen dolog.

Nem kell nekem szimulátor, de hadd érezzem már azt, hogy én irányítom a súllyal, energiával rendelkező autót, és ne egy hungarocelldarabbal kelljen végigFlippereznem a pályán. Na mindegy, majd meglátjuk mit írtok emp fogyás és lehet, hogy kap egy esélyt, de jelenleg nem vagyok meggyőzve Privát Válasz Új hozzászólás [!

Jacquie marin fogyás

Az egyjátékos és a multi összekapcsolása, szerintem jó ötlet. Ennyi tuning meg ép elég ebbe a részbe mert ugye a legelsők nem erről szóltak max valami kasznis tuning mehetett volna bele.

A szlovákiai magyarok ban.

Egyedül az EMP-s hülyeségek nem tetszenek benne, de emp fogyás többi szerintem rendben van. Ettől függetlenül én is egy Underground 3-at vártam volna teli tuningal :D 5 Ghalahan Nem tudom hogy ki hogy van vele de nekem a tuning az amit még az NFS Underground 2-ben kaptunk nem ezemp fogyás DarkSTnak igaza van évről évre csak rosszabb lesz ez a széria.

modalert fogyni

Minden nfs kap egy esélyt.

További a témáról