Fogyni Albánia.

Albánia földrajza – Wikipédia

fogyni Albánia

Koronavírus: rekordszámú új fertőzött van Albániában MTI Cikk mentése Megosztás Rekordot döntött a koronavírussal fertőzöttek számának napi növekedése Albániában szerdán, Ogerta Manastirliu egészségügyi miniszter felszólította az embereket, működjenek együtt fogyni Albánia járvány elleni védelmi fogyni Albánia betartásában.

Manastirliu Facebookon leszögezte: az ország újranyitásának a legfontosabb feltétele az állampolgárok együttműködése volt. Figyelmeztetett arra is, hogy a korlátozások két héttel ezelőtti enyhítését követően Albániában még mindig kimutatható a vírus közösségi terjedése, a kórházakban pedig nőtt a vírus okozta Covidben megbetegedők száma.

fogyni Albánia

Hozzátette, hogy ameddig nem találnak gyógyszert vagy oltást a vírus ellen, szükség lesz a társadalmi távolságtartásra és a higiéniás előírások betartására. Szerdán az albán egészségügyi minisztérium 42 új fertőzést jelentett, ezzel az fogyni Albánia fertőzések száma re emelkedett.

fogyni Albánia

A Covidben a járvány kitörése óta en haltak meg, an pedig meggyógyultak. A járvány komoly csapás Európa egyik legszegényebb országának, amely nemrég indított lakásépítési programot 17 ezer olyan lakosa számára, akinek az otthona megsemmisült a Kapcsolódó cikkünk.

fogyni Albánia

További a témáról