Fogyni közelében, Fogyni szeretnél? Ne félj a súlyzótól!

fogyni közelében

A lelki háttér is befolyásolja a fogyókúra sikerét!

fogyni közelében

Minden fejben dől el: ha nem készültünk fel a változásra, akkor a fogyókúra sem lehet eredményes. Az eredményes súlycsökkentéshez teljes életmódváltás szükséges, amibe természetesen a rendszeres mozgás és az egészséges étkezés is beletartozik. A legnehezebb része azonban a gondolkodásunk átalakítása.

fogyni közelében

Tudjuk, hogy nem egyszerű kiiktatni ezeket a mondatokat, de ha önmagunkért szeretnénk lefogyni, akkor a kifogásokkal is sikerül majd megbirkózni! Nemcsak a kibúvók akadályozzák a változást, hanem a hízást kiváltó tényező is, hiszen ennek hátterében sokszor fogyni közelében lelki ok húzódik meg.

Ilyen eset például, ha valaki egy boldogtalan párkapcsolatban az étellel próbálja kompenzálja az öröm hiányát.

fogyni közelében

A súlyvesztésközpontú életmódváltás, a fogyókúra során egy időre megállhat ugyan a súlycsökkenés, de ilyenkor segít, ha hiszünk abban, hogy végül elérjük a célt, amit kitűztünk fogyni közelében elé. EGYÜTT KÖNNYEBB A sorstársak is komoly támogatást jelenthetnek ezen az úton: kiváló hely lehet például a későbbiekben fogyni közelében konditerem, egy futóközösség vagy a közeli park street workout pályája, ahol hasonló problémával küzdő emberekkel is találkozhatunk.

A legjobb azonban, ha egy barátnőnkkel közösen vágunk bele az életmódváltásba, akivel mindvégig támogatjuk egymást.

fogyni közelében

További a témáról