Fogyni magán

A legsikeresebb fogyókúra

Kiút az ördögi körből

Ez mérhető, és testösszetétel-elemzés alapján igazolható. A mérés, elemzés, és tanácsadás a rendszer fontos elemei. A sikertörténetek nagyon motiválóak, és szükségünk van rá, hogy el merjünk kezdeni valami újat, valami mást. Lovas Fogyni magán Már korábban is hallottam az Insumed programról, de úgy gondoltam, hogy sikerülni fog lefogyni saját kútfőből fogyni magán, nekem aztán nem kell semmilyen por meg hasonlók.

Telt az idő, eredmény nélkül. Fogyni természetesen én is szerettem volna, de mivel a fogyás gondolata mindig is megerőltető és önsanyargató dolgokat jelentett, ezért ment tovább az ördögi fogyni magán bűntudat — evés — fogyni kéne — bűntudat fogyni magán evés … Végül szerencsére összefutottam egy barátnőmmel, aki — bár én őt sosem láttam túlsúlyosnak — most kifejezetten manöken alkattal rendelkezett és tőle hallottam ismét az Insumedről és Dr. Lovas Gyöngyiről.

fogyni magán

Az időzítés tökéletes volt, mert ekkorra jutottam el arra a fogyni magán, hogy segítségre van szükségem. Nem azért hízunk, mert nem fogyni magán, hogy mit és mennyit kellene enni, vagy mennyit kellene mozogni. Az étellel kompenzálunk és kész. Sokunknál az egyes fogyókúrák többek között azért sem működnek, mert magunkra vagyunk hagyatva: ezt meg ezt kell csinálnod, aztán szevasz.

A kalória legyen kevesebb

Ez aztán nagyon használ, ha az ember pszichés okok miatt eszi túl magát. A segítség Szóval segítséget kértem. Azóta 11 kilót fogytam megerőltetés nélkül.

fogyni magán

Bevallom, nem sportolok rendszeresen és mégis működik. Mindig megdöbbenek rajta, hogy egy-egy több órás séta-bevásárlás után akár egy kilóval is könnyebb vagyok másnap.

  • Zsírégető útmutató
  • Ha testsúlya csökken és az izomállománya stabil, akkor csak zsírból és vízből fogy.

Az első két napos kúra után három! Azóta is kb. Ez nekem különösen megfelel, mert annyira bevésődött a kövér önkép, hogy kell idő, míg hozzászokom a vékonyabb alakhoz. Először a hasam ment le, ami optikailag a legszebb ajándék egy túlsúlyos nőnek. Aztán 10 kiló leadásával teljesen átrendeződött az alakom: vékonyabb a fogyni magán, a comb, keskenyebb a hát, a csípő.

Bemutatkozás

Szenzációs érzés! Megint jó rám a fekete kabát, a szürke nadrág, a piros blúz, …!

fogyni magán

Sose hittem volna, hogy egyszer akár 10 kilót is leadok, és tessék. Na és az italporok! Én a kávé ízű és epres turmixot iszom tejjel. Mint az olvadt fagyi, nagyon finomak!

fogyni magán

Forrás: Dr. A kialakításában nagyon sokat segít a belgyógyászati és háziorvosi tapasztalat. Az eredmények pontosan mérhetőek műszerrel, hogy miből fogynak, tehát követjük, hogy zsírból történjen a fogyás, ne izomból.

További a témáról