Fogyni ps4

Keresés: - Apex Legends (PC, PS4, Xbox One) - PROHARDVER! Hozzászólások

fogyni ps4

Hirdetés Valószínű, hogy technológiai fejlesztések ide vagy oda, a játékkínálat fogja eldönteni, ki milyen konzolt vesz a közeljövőben. A Sony nem finomkodik, számos ígéretes játékot ad ki exkluzívan PS5-re, de az Xbox Game Studios csapatai még legalább végéig One-ra is fejlesztenek, így a Microsoft gépeit és exkluzívjait preferálókon nem lesz akkora a nyomás, hogy mihamarabb váltsanak.

Piers Fogyni ps4 elemző szerint a következő generációt is a PlayStation fogja nyerni.

fogyni ps4

Másokkal ellentétben nem gondolja, hogy a konzolok veszítenek erejükből, az üzleti modellek, a hardveres fogyni ps4 szoftveres újítások meggyőzik fogyni ps4 a játékosokat, hogy legalább egy generációig még ne engedjék el az otthoni játékgépeket. Növekedésben azonban nem hisz: szerinte re a PlayStation 5 66 millió, az Xbox Series X 37 millió példányban fogyhat, melyek összege kevesebb, mint amennyit PlayStation 4-ből és Xbox One-ból értékesítettek négy év alatt összeadva milliót.

fogyni ps4

Úgy véli, az idei év végén a PlayStation 5-ből 4,6 millió, az Xbox Series X-ből 3,3 millió talál gazdára, és mindkettő dolláros áron kerülhet forgalomba, ami forintba átszámolva, adóval együtt ezer jelenlegi árfolyamon.

Hozzátette, most, fogyni ps4 az Xboxnál is a játékoké a főszerep, nem indul akkora hátrányból, mint az aktuális generációban, de a PS előnye még így is sokkal nagyobb, játékfelhozatala lényegesen csábítóbb.

fogyni ps4

További a témáról