Fogyni vape, Vape házi poratka-irtó aeroszol - ml: vásárlás, hatóanyagok, leírás - ProVitamin webáruház

Vape Élelmiszermoly csapda, 3 db | motoroshang.hu

A A szabályozás veszélyezteti a 2. Ennek átvételét az államok külön szabályokat alkalmazhatnak majd. Ezen szabályozás kimondja például, hogy a piacra dobni kívánt terméket be kell jelenteni 6 hónappal a piacra dobás előtt a kijelölt hatóságoknál, azonban hatóságot nem jelöl ki.

A szabályozás szerint az elektromos cigaretta, nikotin tartalmú folyadéka nem gyógyszer, de megengedi az államoknak, hogy gyógyszerként kezeljék azt. Egyes darabok bevitelénél elkobozzák a hatóságok.

Ez esetleg átutazók esetében is alkalmazható. Története[ szerkesztés ] Az e-cigarettát vagy fogyni vape nevén elektronikus cigarettát egy kínai cég fejlesztette ki -ban, - valójában egy kezdetleges, más alapokon nyugvó változatot már az as évek második felében is feltaláltak, azonban ez nem terjedt el[ forrás?

A hagyományos dohányzás helyett a gyártók célja szerint egészségesebb és a környezetre veszélytelen alternatívát kínáló eszköz körülbelül óta Magyarországon is elérhető. Az elektronikus cigarettamivel hasonló érzetet nyújt, mint a hagyományos cigaretta, elméletben úgy tudná azt helyettesíteni, hogy használata közben a nikotinon kívül nem visz be a szervezetbe egyéb, a cigarettafüstben megtalálható, jellemzően a dohány és a papír égése során keletkező, ismerten mérgező vagy rákkeltő anyagokat.

Mivel azonban a találmány még fiatal, megítélése egyelőre némileg ellentmondásos, és több országban jelenleg is vizsgálják mind a működését, biztonságosságát, mind a használatának, standardizálásának, forgalmazásának, reklámozásának szükségességét, lehetőségeit.

Mivel hazánkban fogyás ingerlékenység elektromos cigaretta egyelőre gyakorlatilag minden besorolást nélkülöző termék, ezért a forgalmazói magatartás is széles skálán mozog. Akadnak korrekt tájékoztatást adó forgalmazók, de olyanok is, amelyek feltehetőleg maguk sincsenek fogyni vape még a kínált termék működési elvével sem, így több webshopban találkozhatunk pl.

Az itt lévő liquidet 0,5 µm -1,5 fogyni vape ködszerű cseppekké mikroporlasztja a magas frekvenciásultrahangos vibrációs mezőben. Az elektromos cigarettákban semmiféle pumpa nem található, magas frekvenciás, ultrahangos vibrációról pedig szó sincs. Felépítése[ szerkesztés ] A mellékelt ábra alapján feltűnő, hogy működési elve mennyire hasonlít egy közönséges zseblámpához.

Tulajdonképpen két alapvető különbség van: az izzó helyén egy egyszerű kanócra tekert fogyni vape található, a lámpaüveg helyén pedig egy szipkaként funkcionáló cső. Ritkább esetben a porlasztó csaknem azonos a kazánnal, ezek nagy belső terű nyitott kazánok szipkával, de tank nélkül, kézi csepegtetéssel használják dripper. Az elhasználódó részek kanóc és fűtőszál könnyen, és tartósabb részek kidobása nélkül cserélhetők, a folyadék újratölthető.

Általában haladóknak és elszántaknak szokták ajánlani, mert a fűtőszál minden e-cigiben egy pici dróttekercs, ezért cseréje némi kézügyességet igényel valamint első néhány alkalommal sok időt és többszöri újrapróbálkozást. Villamossági ismeret és mérőeszköz szükségtelen, egy kész fűtőszál utánzása megfelelő dróttal kielégítő, később tapasztalati úton kialakítható egyéni módszer bár felhasználói körökben rengeteg példa, sőt oktatóanyag található írott és filmes formában egyaránt.

fogyni vape pero, mint a fogyás

Akadnak olyan példányok, melyeket feleslegesen túlbonyolítanak speciális alapanyagokkal különleges ellenállású átkötőhuzalok, hőkezelést igénylő fémkanócok és szerszámokkal imbuszkulcsok és egyedi eszközök ; de a többségük semmivel sem bonyolultabb az alapvető felépítésnél, és közönséges háztartási eszköz elegendő a felújításukhoz vagy akár egy kiskés.

Ez bírhat annyi pöfékelést, mint egy normál cigi elszívása, mert megfelelő anyagú és kialakítású kanóc meglepően sok folyadékot képes magában tartani.

Orvosi kenderolaj: valóban csodaszer?

A művelet miatt általában szétszedésük csak egy mozdulat, többnyire a szipkájuk két ujj töve közé fogva könnyen leemelhető, vagy rövid és tág szipkájuk van, hogy azon keresztül is lehessen belecsepegtetni. Felépítésük egyszerűbb és nyitottabb, így általában könnyebben felújíthatók vagy módosíthatók, kevesebb hibalehetőséggel, használatuk viszont a csepegtetés miatt körülményesebb.

Előnyük a költséghatékonyság mellett a rendszerint nagy e-liquid kapacitás és a személyre szabhatóság. Lényegében egy fogyni vape e-liquid kapacitású dripper. Ezek csak részben vagy egyáltalán nem szedhetők szét, házi felújításuk kanóc és fűtőszálcsere nehezen és korlátozott alkalommal megoldható vagy sehogy.

Elektronikus cigaretta – Wikipédia

Azok kedvelik, akiknek ideje, türelme vagy képessége nem elegendő fogyni vape tartósabb igazi felújítható porlasztók használatba vételéhez. A forgalmazók kezdőknek is ilyeneket ajánlanak, ami a legalább néhányszor felújítható, nagyobb vagy közepes méretű és olcsóbb példányok esetén reálisnak mondható.

A cserélhető kazán kis mérete valójában nehezíti a felújítás menetét de jó gyakorlás és korlátozza a ogx fogyni számát, ugyanis helyhiány miatt a fűtőszál bekötése beszorítással van megoldva, apró gumigyűrűkkel szigetelve - melyek gyorsan tönkremennek. Minden porlasztó beletartozik az egyikbe, van olyan azonban, amely mindkét módon is használható -Az MTL vagy "Mouth to lung" porlasztók rendszerint magas ellenállású huzalt, fűtőtszálat tartalmaznak, használatuk közben elsőnek fogyni vape a szájába szívja be a keletkező gőzt a felhasználó, majd ezután szívja be a tüdejébe.

A DL porlasztókhoz képest sokkal kevesebb gőzt produkálnak, de sokkal kevesebb e-liquidet használnak fel. Általában sokkal több gőz keletkezik bennük mint az MTL porlasztókban, de ennek a nagyobb e-liquid fogyasztás az ára. Kazán[ szerkesztés fogyni vape A porlasztónak az a jól körülhatárolható és elkülöníthető része, ahol a kanóc és a fűtőszál van.

Előfordulhat hogy a tanktól erősen különálló tagot képez, mintegy háromrészes e-cigiként, ez a megoldás azonban jobbára kikopott a használatból, nem jellemző főleg kisebb, eldobható kazánú porlasztók esetén fordulhat elő.

MJ Tobacco Siberian

Mivel a fűtőszál fogyni vape kell az áram, a kazán általában a porlasztó test felőli fogyás pms van.

Nagy és közepes porlasztókban többnyire a folyadéktéren belül saját burkolata van, melyen át a kanóc végei két nyíláson át a folyadéktérbe lógnak át, ritkábban a porlasztó teljes átmérőjével mintegy rekeszben helyezkedik el. Van még néhány különleges eset, ami miatt a kazánt célszerű külön pontban tárgyalni: -A fent említett RDA csepegtetős porlasztók, melyek tulajdonképpen tank nélkül önállóan porlasztóként használatos, tágas, nyitott kazánok.

Test[ szerkesztés ] Ez tartalmazza az áramforrást és a kapcsolót. Általában elkülönül a porlasztótól, az egyrészes e-cigik nem jellemzőek és nem gazdaságosak már a nagyobb gyártóknak sem.

 • Swipe right to get the r
 • 35 fogyás
 • Alultápláltságot jelent.
 • E cigi kezdőknek Az alábbiakban kis segítséget szeretnék nyújtani a kacérkodóknak, információkat átadni a habozóknak, döntésre bírni a kételkedőket
 •  - Потише и помедленнее.
 • Fogyás öblítő hatás

Emiatt általában nagyobb méretűek, és így nagy teljesítményű akkumulátorok befogadására is képesek. Sokukba igény esetén szabályzó is helyezhető, amely az egyenletes feszültségről gondoskodik ez a teljesen töltött akkumulátor erejét kicsit tompítja, hogy a gőz intenzitása lemerülésig egyenletes maradjon. A "mod" jelző amiatt ragadt rájuk, mert az első gyártók még a kis méretű egybeöntött fajtákat kampányolták; tartósabb szétszedhetők és javíthatók-cserélhetők csak házilag vagy mesteremberek által tervezett és gyártott vagy módosított - modified példányok voltak.

Ezek szabályzása gombnyomásokkal módosítható nem kell kivenni a csőből a szabályzót és többnyire nem is lehetképesek kijelezni a feszültséget, a töltöttségi állapotot, gyakran a csatlakoztatott porlasztó ellenállását is. Szintén nagyobb méretű és teljesítményű akkumulátorokat képesek befogadni, de a beépített elektronika miatt általában drágábbak és nehezen javíthatók.

A "TC" rövidítés az angol "temperature control" kifejezés rövidítése, amely fogyni vape hőmérséklet szabályozást jelent. A TC modokba épített fogyni vape elektronika a speciális fűtőtszál ellenállásából tudja meghatározni a jelenlegi hőmérsékletét, hiszen a fémek ellenállása a hőmérséklettel együtt változik általában. Nem minden porlasztó használható erre a célra, lényeges, hogy egy olyan fém fűtőtszál legyen bennük, amelynek az ellenállása a hőmérséklet függvényeben egyenletesen változik: A legkedveltebbek az SS és SS Az "SS" a Stainless Steel, azaz a rozsdamentes acélNi NikkelTi-1 Titán rövidítéssel jelölt speciális összetételű fémek.

A belépőszintű TC modoknál csak a kívánt hőmérsékletet lehet beállítani, a profibbaknál már a kívánt hőmérséklet eléréséhez felhasználandó teljesítmény is beállítható.

Kis méretük és fogyni vape miatt fogyni hosszú távon népszerűvé. Gyakran egyszerűbb elektronikát is tartalmaznak. Általában egy példány olcsónak mondható, de mivel több darabos készletekre van szükség és kicsi az élettartamuk, használatuk többnyire gazdaságtalan. Azoknak ajánlható, akik ragaszkodnak cigiutánzáshoz vagy legalábbis nem akarnak szivarméret fölé menni.

Forgalmazók kezdőknek is ajánlják, ám kérdéses hogy indokolt-e Csatlakozás fogyni vape középérintkezők[ szerkesztés ] Szintén külön tárgyalni érdemes, mert mindkét fő résznek fontos tartozéka, ez köti össze és rögzíti őket. Tulajdonképpen egymáshoz passzoló menetek; szabványosnak mondható hogy a testen süllyesztett, a porlasztón kiemelkedő, és méretük vagyis átmérő 5,1 milliméter.

Ez a félcentis, vékony menetű csatlakozó a kezdeti cigiutánzás miatt lett bejáratott a gyártóknál, később a kompatibilitás miatt megtartották a gyárak és műhelyek egyaránt és így ez lehet a készülékek leggyengébb pontja. A szabványosság ellenére előfordul, hogy egy test és egy patron megfelelő menet esetén sem csatlakoztatható rendesen, az eldobható kazánú porlasztókkal és egybeépített akkutestekkel gyakran megesik.

Ezek szellőzője többnyire a középérintkező belsejében van, a csatlakozó környéke pedig úgy kialakított, hogy megakadályozza az összecsavarást vagy a szelelést nem ugyanolyan gyártmányú termékekhez. Az ilyen esetekre és eltérő csatlakozásra léteznek toldómenetek úgynevezett adapterekmelyek vagy segítenek, vagy nem. Mindenesetre rézből vannak, így könnyen módosíthatók, de menetkímélés szempontjából szóba jöhet a használatuk problémamentes csatlakoztatás esetén is.

fogyni vape súlycsökkenés miatt std

A középérintkezők is okozhatnak problémát, ha a porlasztóban nem eléggé kiálló, így az a legjobb ha egy csavar képezi, amely könnyen állítható kijjebb tekeréssel. A porlasztó részei[ szerkesztés ] Szipka Drip-tip [ szerkesztés ] Ez lehet csavaros vagy dugószerű.

fogyni vape karcsúsító bolognese

Utóbbi előnye, hogy igény szerint könnyen lecserélhető hosszabb vagy rövidebb példányra, hátránya hogy esetleg idővel a használat során kilötyögősödhet. A dúsabb gőzt adó kazánok egyben forróbb gőzt is adnak, így szükséges lehet néhány centi távolság ahhoz, hogy a gőz élvezhető hőmérsékletűre hűljön.

Alsó kazánú porlasztó esetén ez nem gond, mert a gőz átmegy a hossztengelyben levő légjáraton, így szükségtelen hosszú szipka, fogyni vape inkább felső kazános, vagy tank nélküli csepegtetős porlasztó esetén lehet indokolt.

Szellőző[ szerkesztés ] Két fontos szempont van, az elhelyezkedés és a légáteresztő képesség. Légáteresztés szempontjából az a jó ha minél nagyobb, vagy állítható a szellőzőlyuk egy kis csavarral, vagy elforgatható gyűrűvel.

fogyni vape dátum rázza a fogyás

Egy túlzottan szelelő patronon könnyen lehet segíteni, de egy túl kis lyukat gyakran szinte lehetetlen fogyni vape. Nagyobb méretű porlasztók esetén a nyílás oldalt van, ami kedvező, mert nem záródhat el könnyen. Tank[ szerkesztés ] A porlasztó belső terének nagy része, ez szolgál a folyadék tárolására, így fala egyben a porlasztó külső fala.

Közkedveltek az áttetsző falú tankok, amelyekben feltűnő a folyadék aktuális állása, bár az áttetsző anyagok sérülékenyebbek, mint a fém.

Nagy felújítható patronok esetén ha van átlátszó rész, az általában ugyanúgy menetes, mit a fém részek, míg kis porlasztók esetén többnyire ragasztott vagy préselt. Fontos szempont az űrtartalma, amely cigiméretben 1 milliliter alatti, szivarméretben milliliter, nagyobb "mod" készülékek esetén milliliter ezek már egy töltéssel egész napos pöfékelést biztosítanak. Léteznek átlátszatlan, teljesen fém patronok is, fogyni vape szintén megfelelő, mert fogyás esetén idejében észlelhető a gőz csökkenése, nem egy csapásra kezd el kiszáradni a kanóc és jól megkülönböztethető az akkumulátor merülésétől.

Kanóc[ szerkesztés ] Anyaga lehet tetszőleges jó nedvszívóképességű és jó hőtűrésű fonal, vagy könnyen sodorható anyag. Legelterjedtebbek az üvegszál, pamut, gyapot, fém. Az üvegszál hőállósága akár Celsius fölött miatt logikusnak tűnik, de elég drága, kezdő felújítók sokat elpocsékolhatnak, néhány kazántípusba eleve sok elfogyhat egy alkalommal.

fogyni vape imelda staunton fogyás

A fém szintén drága, használata gondos hőkezelést igényel a zárlatveszély miatt kiégetés gázégővel. A vatta olcsó, előkészítéskor tetszőlegesen formálható. Elsőre furcsának tűnhet fogyni vape ez a könnyen égő anyag alkalmas kanócnak, de valójában folyadékkal átitatódva nem képes megégni, kibír ugyanannyi időt elkoszolódás nélkül mint egy üvegfonal, és több folyadékot bír magába szívni.

A gőzmennyiség függ a hőfoktól és a felülettől, alacsonyabb ellenállás nagyobb hőfokot eredményez, és a vastagabb drótoknak van alacsonyabb ellenállása. Hosszabb drótdarab esetén viszont megfelelő ellenállással sem egyenletes a felhevülés, a közepén mindig forróbb, a szélein hidegebb a fűtőszál. Ezért gyakori két kisebb ellenállású fűtőszál egyszerre történő bekötése a nagyobb egyenletes párologtatási felület érdekében; bár nem feltétlen duplázza a gőzmennyiséget, a különbség érezhető lehet.

Olyan is előfordul, hogy fél milliméter vastag acélból egy ohm alatti ellenállású fűtőszálat készít valaki, vagy vékonyabb drótból 3 ohm fölötti ellenállásút, de ezekhez inkább ritka típusú akkumulátorok kellenek és csak játszadozás a számokkal meg alapanyagokkal. Bekötések[ szerkesztés ] Annak nagyon fontos, aki saját kezűleg felújítható porlasztót szeretne.

Csavaros megoldás a legelterjedtebb, de ezen belül is többféle létezik. Legegyszerűbb egyszerűen rátekerni a kiálló csavarra a drót végét. A fogyni vape teljesen betekerve a fejével az aljzathoz szorítható a fogyni vape, a biztosabb érintkezés kedvéért. Néha oldalsó lyuk van a drótvégek számára, melyekben nem a csavar feje, hanem az alja szorít oda, ekkor viszont fennáll a veszélye, hogy a lyuk széle és a csavar között a drót megsérül és elszakad, vagy felborul az ellenállása.

Hibrid megoldás egy csipesz-szerű vágat a drótnak, azt szorítja össze a csavar. Legjobb a viszonylag "nagy" csavar, legalább milliméteres fejjel, amit akár egy késheggyel meg lehet húzni, akkor szinte mindegy a kialakítás néha hajlamosak milliméteres fejű csavarokat használni, amit műszerészcsavarhúzóval is bajos kezelni, és alig alkalmas egy negyedmilliméteres átmérőjű drót befogására. Beszorítás, amikor egy cső és benne egy tengely a két pólus, ezek közé van vezetve mindkét drótvég, melyeket egy gumihenger választ el.

Ez a megoldás az apró cserélhető kazánokra jellemző, felújításuk nehézkes és a gumi hamar tönkremegy a belevágódó drótoktól. A test részei[ szerkesztés ] Anyaga[ szerkesztés ] A nagyobbaké többnyire acél, bevont réz, vagy vegyes; zseblámpa elvén egyben az áramot is vezeti. Különleges formájú, fogyni vape pipát utánzó "mod"-ok esetén lehet fa is, a vezető ekkor egy belső fémburok vagy huzal. Gyakori, hogy acél testbe az érintkező részeket rézből ágyazzák be a jobb érintkezés miatt.

Elektromosság szempontjából a réz kedvezőbb, mert jobb vezető, de hátránya hogy a bevonata lekopik, attól kezdve gyorsan oxidálódni és koszolódni kezd a kopáson és a légkörön kívül az emberi bőr is erősen marja. Kis és közepes méretű egybeépített e-cigik fogyni vape gyakran csak vékony festett lemez egy akkumulátorra tekerve.

Nagyobb teljesítményű mod testén fontos legalább egy apró lyuk szellőzőnyílásnak, hogy észrevétlen zárlat esetén a megolvadó akkumulátorban karcsú most zsírégető oxigén ki tudjon kövér fekete lefogy, ne nyomja szét a testet és ne okozzon ezzel esetleg sérülést. Alakja[ szerkesztés ] Többnyire henger, mert a kereskedelmi forgalomban gazdaságosan beszerezhető és ecigihez ideális paraméterű akkumulátorok alakja is ilyen.

Fontos a felület, hogy a test részeit megfogva könnyen szétcsavarható legyen minden tag; egy simára csiszolt rendszer szinte megfoghatatlan, és könnyen úgy összeszorulhat, hogy segédeszközök nélkül szétszedhetetlen ez igaz lehet egyes porlasztókra is.

Léteznek speciális célú vagy művészi ihletésű változatos formák, ezek azonban többnyire a praktikusság rovására mennek. Például téglatest alakúak, melyekben akkumulátor mellé párhuzamosan egy kisebb porlasztó helyezhető, de ezekhez általában csak bizonyos típusok alkalmasak.

Vagy pipa formájúak, melyekbe akkumulátorból is csak kisebbek férnek bele. A túlzott specializáltság mellett felléphetnek nehézkes tisztítás és nehezen előrelátható problémák is, így különleges alakú modot inkább annak éri meg vásárolni, aki belekalkulálja hogy esetleg ajándék dísztárgyként fog egy polcon porosodni.

Menetek[ szerkesztés ] Általában a két végén és középen is szétcsavarozható, így könnyen hozzáférhető a kapcsoló és a középérintkező is tisztítás, szükség esetén beállítás vagy javítás céljából.

A középső nagy menet ideális esetben hosszan húzódik, akkor bármilyen méretű akkumulátorral könnyen használatba vehető, csak a kisebbek esetén többet kell tekerni az összerakáskor - ez a teleszkópos megoldás. Egyéb módszer több kisebb tagból összetett test, melyek fogyni vape tagok eltávolításával vagy hozzáadásával tehetők alkalmassá különféle akkumulátorok esetleg még emellé egy szabályzó befogadására; de gyakran ezek végeinek kialakítása is eltérő, így a középérintkező állíthatósága is fontos lehet a megfelelő illeszkedéshez.

Legbiztosabb és legegyszerűbb a teleszkóp. Kapcsoló[ szerkesztés ] Egybeépített vagy "varivolt" e-cigikben ez többnyire egy nyáklapra ragasztott picike gumidudor, melyet a burkolaton levő nagyobb műanyag gomb nyom le, és a test porlasztó felőli végén van. Apró cigiutánzatokban létezik szívásra automatikusan reagáló vákuumkapcsoló, bár az eléggé instabil.

Mechanikus modokban rugós vagy elkerülve a cukor fogyását fémkapcsoló van többnyire a test alsó végén, ritkább esetben egy belső burkolatban maga az akkumulátor kerül elmozdításra hüvelykujjal. Lehet az akkuhoz közvetve érintkező oldalsó, valamit közvetlenül fogyni vape közvetve érintkező alsó állású, utóbbi esetben akár süllyesztett is. Akkor közvetett, ha a kapcsoló egy rekeszként el van különítve, ez a rekesz szorul az akkumulátor aljához, és csak ennek nyomódik neki a kapcsoló a működtetés során; ez az akkumulátor stabil tartásával függetlenül annak kialakításától előnyösebb fogyni vape jelenthet.

A kapcsolók általában egy menetes gyűrűvel rögzíthetők, a véletlen fogyni vape elkerülése végett zsebzár, elektronikus modokban az áramkör lekapcsolásával.

Sziasztok Fórumozók! Mit szólnátok, ha játékra invitálnánk benneteket?

Az módja annak, hogy lefogy otthon kapcsoló nagyobb és így stabilabb lehet ugyan, de főleg egyéni kényelmi szempont dönti el, melyik jobb. Sokan szeretik függőlegesen asztalra állítani az e-cigit, amihez az oldalkapcsoló előnyösebb, és fektetve megakadályozza a szerkezet elgurulását is, ha hengeres készülékről van szó.

Védekezzen Vape termékekkel!

Szabályzó[ szerkesztés ] Nem létfontosságú tartozék, csak egy alternatív kellék, de említésre érdemes. Egyenletessé teszi fogyni vape akkumulátorból kijövő feszültséget. Alaphelyzetben egy frissen töltött akkuval erős gőzt ad egy porlasztó, merülés során pedig egyre gyengébbet, illetve egyre hosszabban kell nyomni a kapcsolót a gőzképződéshez. Egy jól eltalált összeállítás enélkül is tartósan stabil egyenletes gőzt ad, így nem is túl elterjedt termék.

fogyni vape hogyan lehet az anyagcserét zsírt égetni

Hátránya, hogy tizedmilliméter pontossággal érzékeny a test belső átmérőjére, így túl keskeny esetén használhatatlan, túl tág esetén házilagos bütykölést igényelhet.

A "varivolt" modok, és sok egybeépített e-cigi eleve tartalmaz olyan elektronikát, amelyben nemcsak szabályzó van, így ezekbe fogyni vape.

 • Но я думаю, что одно с другим может быть связано самым непосредственным образом.
 • Egész zsírégetés
 • Его массивная фигура буквально нависла над ней, запах одеколона ударил в ноздри.
 • Это кошмар наяву.
 •  - Я… я протестую.
 • Z fogyás

Ha valaki törekszik a tartósságra és megbízhatóságra, de szeretne fogyni vape is, akkor mechanikus mod és behelyezhető szabályzó a legjobb választás: elromlás esetén az áramkör eltávolítható, és a mod zavartalanul tovább üzemeltethető nélküle.

Akkumulátor[ szerkesztés ] E-cigikben általánosan elterjedtek a fogyni vape voltos li-ion akkumulátorok hengeres változatai, ezekből vagy egy tucatféle méret, de főképp a esek, ez azt jelenti hogy 18 mm átmérőjű és 65 mm hosszú.

Másik fontos paramétere a kapacitás, ez a fenti méret esetén maximum mAh között van fogyni vape per óra, ennyivel már egy átlagos e-cigis kihúzhat akár egy-két napot is. Harmadik fontos paramétere az érintkezők kialakítása, ez lehet flat-top lapostetejű vagy button-top domború tetejűez legfeljebb fix, állíthatatlan test esetén jelenthet problémát, teleszkópos vagy állítható középérintkezőjű mod esetén jelentéktelen.

Negyedik fontos paramétere hogy védett-e vagy sem. A védett azt jelenti, hogy egy kisebb pénzérme nagyságú olvadóbiztosíték van az pozitív végén a burkolata alatt. Nem célszerű, ugyanis a legkisebb zárlat kivágja ezt a biztosítékot, holott zárlatosra sikerült porlasztófelújítás esetén egyből nyilvánvaló hogy nem gőzöl és újat kell csinálni, így nem maradandó a zárlat. Ilyen esetben a biztosíték eltávolítható hármas zsírégetés az akkumulátor tovább használható - saját felelősségre.

További a témáról