Fogyás ikrek,

fogyás ikrek

Eve Guzman fogyás

Az emésztőrendszerhez igazított diétáé a jövő A különböző diétás irányelvek és javaslatok helyett az egyén emésztőrendszeréhez igazított diéta az, ami valóban hatásos lehet fogyás ikrek életmódváltásra és a testsúlyproblémák leküzdésére. A legfrissebb kutatások bebizonyították ugyanis, hogy a különböző embereknek fogyás ikrek szükségleteik vannak, ha eddig nem lett volna egyértelmű. A kutatók több mint ezer amerikai és brit fogyás ikrek vizsgáltak, köztük ikerpárt két héten keresztül.

Rendszeresen mérték vércukorszintjüket, figyelték inzulin- és vérzsír-értékeiket, miután ugyanazokat az ételeket, muffint és cukros italt fogyasztottak.

fogyás feketemégés

Emellett vizsgálták a bélflórájukat és alvási, edzési szokásaikat is. A kutatók megfigyelték, hogy nemcsak az egymással kapcsolatban nem álló, teljesen különböző emberek, de még az egypetéjű ikrek sem reagáltak ugyanúgy az azonos ételekre.

karcsúsító hifi bárok

A kutatás eredménye nem azt jelenti, hogy teljesen el kell vetni az általános irányelveket és ajánlásokat. Ezek jó kiindulópontot jelentenek, hiszen alapvetően érvényes mindenkire, hogy mennyi rost fogyasztása egészséges például. Ám sok táplálkozási kérdésre csak az egyén anyagcseréjét és adottságait figyelembe véve lehet válaszolni.

verseny lefogy

Ilyen kérdések például, hogy ki lehet-e hagyni a reggelit, az alacsony szénhidrát- vagy alacsony zsírtartalmú diéta segíti jobban a fogyást? Ezekre a kérdésekre a genetika helyett az ember bélflórájában kell keresni a választ. Még sok kutatnivaló van az itt élő mikrobiommal kapcsolatban, ám mint oly sok minden máshoz az egészségünkkel kapcsolatban, a fogyáshoz ez lehet a kulcs a tanulmány szerzői szerint.

hogyan lehet lefogyni, egyszerű és egyszerű

Forrás: Time.

További a témáról