Fogyás lassú

5 tipp, ha a lassú anyagcseréd akadályoz a fogyásban

Tóth Csilla Rebeka Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

fogyás lassú

L Lassú anyagcserével zsírból fogyni minimum kemény akaraterőt igényel. Sokan újra és újra elveszítjük a lelkesedésünket emiatt.

Alultápláltságot jelent.

A jó hír az, hogy nem lehetetlen, csak néhány orvosok által ajánlott apróságot kell megszívlelned hozzá. Ehhez azonban meg kell értened, hogy mi a konkrét összefüggés az anyagcsere és a testzsír között.

fogyás lassú

Az anyagcsere szón valójában a metabolikus rátát értjük. Ez az a folyamat, amikor a tested energiává alakítja, amit eszel és iszol.

Mi az az energia, amit hasznosítani tud és mi az, amit eltárol a test? Mi biztosítja, hogy gyorsan feldolgozza, amit kap? Ezekre a fogyás lassú a választ számtalan szempont határozza meg, és a legfontosabbak azok, amiket nem tudsz befolyásolni: a korod és a gének.

fogyás lassú

Ugyanakkor a metabolikus ráta a tested összetételétől és az izomtömegedtől is függ. Ha izmot szedsz fel, biztosan gyorsabb lesz az anyagcseréd és csökken a testzsírszázalékod.

fogyás lassú

Amíg azonban lassú az anyagcseréd, és közben fogyni próbálsz, könnyen lehet, hogy egy es csapdája közepén találod fogyás lassú. A lassú anyagcsere megnehezíti a zsírvesztést, de a zsír megnehezíti az anyagcsere felgyorsulását.

fogyás lassú

Olvasd el ezt is!

További a témáról