Fogyás érzelmek,

Túlélni az érzelmi analfabéták világában | Fogyás, Érzelmek, Fogyókúra

Nehéz napod volt?

Tóth Balázs

Vegyél egy mély levegőt, fogyás érzelmek próbáld ki az alábbi megoldásokat a problémáidra. Ha felismered, hogy csak érzelmi okokból nyúlsz az élethez egyre gyakrabban, könnyebben leküzdheted a falási rohamokat. Ami kiváltja: Kihagytad az előző étkezést.

fogyás érzelmek

Ezt gondolod:  Mivel semmit sem reggeliztem, meg tudnék enni egy lovat is. Amit érzel: Farkaséhség. Amit teszel: Kétszer annyit eszel, mint szoktál, hogy pótold a kihagyott étkezést. Megoldás: Mielőtt nekiesnél az ebédnek, rágcsálj el egy gyümölcsöt vagy egy marék mandulát, hogy elmúljon az éhséged.

Várj percet, és csak utána kezdj neki a főételnek.

fogyás érzelmek

Ami kiváltja: A társasági összejövetel, ahol nem ismersz senkit. Ezt gondolod: Miért nem beszélget velem senki? Megyek és elütöm az időt a rágcsálnivalókkal.

fogyás érzelmek

Amit érzel: Félénk vagy és bátortalan, miközben zakatol a szíved. Amit teszel: Eszel, miközben nem is vagy éhes.

  • A fogyás és az érzelmek | Trade magazin
  • Érzelmek és ellenállás a fogyásban | fitneszanyu

Megoldás: Tartsd magad távol a rágcsálnivalóktól, keress valakit, aki egyedül áll, és szólítsd meg. Ha nincs ehhez bátorságod, kérd meg a házigazdát, hogy mutasson be pár embernek.

Account Options

Ami kiváltja: Születésnap az irodában. Ki tudna ellenállni az ínycsiklandozó csokitortának?

fogyás érzelmek

Ezt gondolod:  Egész nap keményen dolgoztam. Megérdemlem a kényeztetést.

A pszichológia e tekintetben tudományos bizonyítékokat is szolgáltatott

Amit érzel: Izgalom, boldogság. Amit teszel: Eszel egy vagy akár két szelettel, annak ellenére, hogy közvetlenül előtte ebédeltél. Megoldás: Felezd meg a legkisebb tortaszeletet valamelyik kollégáddal. Ezután keresd meg a kedvenc munkatársadat, és beszélgess vele a buli végéig.

Kapcsolódó cikkek

Ami kiváltja: A folyamatos munkahelyi problémák. Ezt gondolod:  Úgy érzed, kicsúszott a lábad alól a talaj.

fogyás érzelmek

Amit fogyni sativa Erősen dobog a szíved, és dühös vagy. Amit teszel: Elmész a barátaiddal, hogy kiengedd a fáradt gőzt, túl sokat eszel és iszol. Megoldás: A stresszlevezetés legjobb módja egy kiadós edzés, egy éjszakai futás, vagy egy intenzív aerobikóra.

fogyás érzelmek

Ha kellőképpen elfáradtál, otthon olvass egy jó könyvet, vagy nézd meg a kedvenc sorozatodat. Az is remek megoldás, ha valamelyik barátod átmegy fogyás érzelmek, és csak beszélgettek egy ital mellett.

További cikkeink

Ami kiváltja: Rossz randi. Egy nagyon rossz… Ezt gondolod:  Soha nem fogom megtalálni az igazit. Amit érzel: Szomorúság, magány. Amit teszel: Megeszed az összes édességet, fogyás érzelmek otthon találsz vagy veszel hazafelé a közértben párat.

  • Nemdiéta – Jogosítvány az étkezéshez
  • Érzelmek és belső ellenállás a fogyásban | Fogyás, Érzelmek, Comb

Megoldás: Hívd fel azt a barátodat, aki a legjobban meg tud nyugtatni. Ezután legyél kreatív — írj, rajzolj, olvass, foglald el magad valamivel!

Kapcsolódó cikkek.

További a témáról