Fogyási tanácsadás. Fogyási tanácsadás artritiszeseknek

Elhízás - fogyás

Megtapasztalhatja a tartós fogyás sikerélményét!

galamb fogyókúra

Orvosok által vezetett táplálkozási és diétás fogyási tanácsadás a tartós fogyás érdekében. Állapot felmérés, vércukor, koleszterin, testtömeg index, és testzsír méréssel.

Diéta kialakítása, táplálkozási tanácsadás az esetlegesen meglévő betegségek figyelembe vételével. Mozgás program, gyógytornász irányításával, személyre, alkatra  igazítva. Elhatározásunk megvalósításában szükség esetén akupunktúrás kezelés.

ha nem eszik, lefogy

Rövid időn belül látványos eredmények, hét alatt 5kg mínusz garanciával. Folyamatos orvosi ellenőrzés és tanácsadás.

enni zsírt veszítsen zsírt sikertörténetek

Tartós fogyás éhezés nélkül. Öröm a tartós súlyvesztésben.

súlycsökkenés és hashajlás

Táplálkozási szokások teljes átalakításával, a biztonságos orvosi ellenőrzéssel, a speciális gyógytornával, a kiegészítő masszázs technikával, speciális motivációval érjük el, hogy a testsúly csökkentése nem szenvedés, hanem egy külön öröm forrás lesz az életében, büszke és elégedett lesz önmagával. Fogyási tanácsadás tanácsadás kezelés kiegészítésére rendelkezésre áll az  akupunktúra, melynek segítségével jelentősen fokozható a fogyókúra hatásossága.

Emellett a Magneter terápia egészítheti ki a kezeléseket, amennyiben belgyógyászati betegségek akadályozzák a fogyókúra hatását.

Spongyabob fogyás

A program szervesen kapcsolódik a BIOMEDIX Egészségprogramhoz, Fokozatos testsúlycsökkentés teljes életmódváltással, ez a garancia, hogy nem mennek vissza a leadott kilogrammok abban az esetben, ha kicsit lazítunk étrendünkön.

További a témáról