Karcsúsító cső, Karcsúsító kismama farmernadrág

karcsúsító cső

vezetett zsírégető technológia

Nehogy kidobd a héját! A kukorica héja igazi kincs, főzés előtt szedjük le az összes levelet.

hogyan veszít el egy elfoglalt anya?

A külső héjakat kidobhatjuk, karcsúsító cső maradék egy részét rakjuk az üres lábos aljára. Ezután fektessük el a kukoricákat, a fennmaradó leveleket pedig tegyük a kukorica tetejére.

A főzés A kukoricákat öntsük fel hideg vízzel, tetszés szerint rakhatunk bele egy kevés vajat és cukrot is, ettől sokak szerint édesebb lesz az étel íze. Sokan arra emlékszünk gyerekkorunkból, hogy a kukoricára rengeteg időt, akár egy-másfél órát is várni kellett, ma már viszont a legtöbb helyen az karcsúsító cső bevett szokás, hogy a csemegekukoricát percig főzik a forrástól számítva aszerint, milyen gyorsan puhul meg.

elit vékony

A főzés alatt is megbizonyosdhatunk róla, mennyire puha az étel, ha egy óvatosan kiszedve egy villával lehántunk pár szemet a csőről. A takarmánykukoricát hosszabb ideig, akár egy órán át is lehet főzni, ez a karcsúsító cső ugyanis eleve keményebb, több időt igényel a megpuhulása.

fogyni egy hónap alatt pinterest

Karcsúsító cső cső vízbe ne tegyünk sót, az ízesítő ugyanis megkeményíti a szemeket, evés közben pedig úgysem tudjuk kibírni anélkül, hogy ne sóznánk a kukoriát.

Tárolás A megmaradt kukoricát pár óráig még akár a főzővízben is tárolhatod, így nem hűl ki és még annak is friss marad, aki később jön asztalhoz. A maradék egy-két napig még a hűtőben is kibírja, fóliázd be, evés előtt pedig a fóliát leszedve rakd egy percre a mikróbasok különbség nem lesz se ízében, se állagában. Mit készíthetsz még a maradékból?

felső zsírégető fák

Rengeteg finomságot, melyek közül néhányat itt is megmutatunk!

További a témáról