Kövér fiú

Kövér és a Lenin-fiúk - Blogger Bob

Értékelje a cikket: Köszönjük!

kövér fiú

Egészen erősre sikerültek Kövér László záró gondolatai a Nagy Imre-szobor helyére állított Nemzeti Vértanúk emlékművének avatásán. Szamuely Tibortól Pál apostolig ért gondolatmenetében.

Támogass te is!

Felavatták a Parlamenttel szemben, a Vértanúk terén a Nemzeti Vértanúk emlékművét, illetve annak pontos mását. Arról, hogy a szobor valójában egy Horthy-kori üzenetet melegít fel,  Csunderlik Péter írt a hvgonmi most inkább Kövér Lászlóra koncentrálnánk. Az Istent, hazát és nemzetet tagadók kövér fiú burzsujoknak nevezték nagyapáitokat.

kövér fiú

Ma nacionalistának, populistának, Európa-ellenesnek, xenofóbnak, iszlamofóbnak, homofóbnak, és ki tudja még, mi mindennek neveznek bennünket csak azért, mert ragaszkodunk közösségeinkhez, kultúránkhoz, kövér fiú. Ne legyenek kétségeiket, ha engeditek nekik, visszatérnek, és meg fogják bélyegezni gyermekeiteket, unokáitokat.

A Lenin-fiúk utódai ma is itt állnak velünk szemben, és egyelőre csak a virtuális világban, de ott folytatják, ahol éve a Szamuelyk abbahagyták.

kövér fiú

Itt a videó és Kövér beszéde: Ugyanezen az eseményen, távozóban, Orbán Viktor azt mondtamegkapta Karácsony Gergely levelét, de még kivár a személyes találkozóval. Csaknem évvel ezelőtt is avattak itthangulatában hasonló volt az akkori rendezvény, itt az akkori filmhíradó ha kövér fiú töltene be a videó, katt a mondat első felében lévő linkre : Facebook Kövér fiú számíthatsz — mi is számítunk Rád!

Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk.

5 NAGYON KÖVÉR EMBER ✔ akik túlzásba vitték az evést [ TOP 5 ] MAGYAR

Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.

További a témáról