Rajongó lefogy. Így nézne ki Adele nagyon rövid hajjal – A rajongók imádják

Adele annyira lefogyott, hogy a rajongói kiakadtak | nlc

Magyar sztárok

A Grammy-díjas énekesnő úgy lefogyott, hogy alig lehet ráismerni írta: ridikul. Adele ismertető jegye, hogy karakán mezzo-szoprán énekhangjával sokunk szívét megérinti, a másik pedig idomos, kerekded alakja.

legjobb fogyás ütemezése

Legalább is volt, mert az énekesnő az elmúlt időben, szinte felismerhetetlenre fogyott. Fúvószárító fogyás már tavaly októberben is meglepte a világot új külsejével.

Kapcsolódó cikkek

Akkor Drake születésnapi buliján mindenki csodálkozott, hogy a régen gömbölyded idomú énekesnő helyett, egy teljesen másik nő jelent meg. Azóta viszont még többet fogyott és бинарные опционы 60seconds olyannyira rajongó lefogy, hogy elveszítette legjellegzetesebb vonásait és emiatt a rajongói is aggódni kezdtek érte.

Az Instagram rajongói oldalán, például kiírták a képe alá, hogy a sztár most pont úgy néz, mintha Sarah Paulson és Emily Blunt keveréke lenne.

miért veszítünk súlyt, amikor beteg?

Az énekesnő rajongói úgy gondolják, hogy kezd átesni a ló túloldalára. Egyes Adele-fanok már-már durván kritizálják őt a Twitteren. Valaki etesse meg, mert csont és bőr!

Ez már egészségtelen, rajongó lefogy aggódunk érte. Persze mint minden közösségi oldalon, itt is voltak, akik Adele mellé álltak és kifejezetten kíváncsiak a módszerére, hogyan sikerült ennyire lefogynia.

Betegszek, amikor lefogyok

Adele végül válaszolt a rajongói levelekre. Elmondása szerint, sohasem érdekelték a külsejével kapcsolatos megjegyzések, sem amiatt, mert régen nagyobb darab volt, sem amiatt, mert mára vékonyabb.

Nagyon jól érzi magát a bőrében és nem gondolja, hogy az alakja változásának bármilyen köze lenne a zenei iparban elért sikereihez.

További a témáról