Testvékonyító szoftver, Egy mozdulattal húsz kilót levarázsolhatsz magadról egy szörnyű új szoftverrel | hu

A 10 legjobb online képszerkesztő - motoroshang.hu

testvékonyító szoftver

Oké, legyünk igazságosak, technológiailag valóban meggyőző — ha nem is forradalmi — testvékonyító szoftver van szó, testvékonyító szoftver azonban a lehető legrosszabbra használ fejlesztője, a londoni Anthropics. Használata pofonegyszerű: elég felismertetni vele a képeken szereplő emberek testének körvonalait, majd egyszerűen addig húzogatni a megfelelő vékonyító csúszkákat, amíg el nem érjük a kívánt hatást, tehát el nem tűntetjük a narancsbőrt, a pocakot, az úszógumikat, a megereszkedett feneket és melleket, szóval a normális, egészséges emberi test alapkellékeit.

Ezek után korrigálhatjuk a bőrt, szépíthetjük az arcot, és voilá: el is készítettük saját magunk idealizált mását, hogy, ha eddig nem éreztük elég rosszul magunkat a bőrünkben, a művelet után biztos nagyon rosszul érezzük. Ingyenes próbaverziót is letölthetünk.

testvékonyító szoftver

Rossz hír ez mindenkinek, akinek fontos az egészséges önkép és az, hogy a — bocsánat a közhelyért — médiából áradó teljesen torz ideálok ellenére minél többen érezzék jól magukat a bőrükben. Szóval csak óvatosan a testvékonyító szoftver húzogatásával.

testvékonyító szoftver

Íme pár előtte-utána kép, majd egy videó. Anthropics Technology.

testvékonyító szoftver

További a témáról