Verseny fogyás

verseny fogyás

Nem is tudom, meddig menjek vissza az időben, mert igazából mindig is probléma volt a súlyommal es állandóan oda kellett figyeljek arra, mit eszem.

verseny fogyás

Amikor leérettségiztem, 54 kilo verseny fogyás. Sokáig tartottam is ezt a súlyt, aztán szép lassan elkezdtek felkúszni a kilók.

Fent A SZÍNPADON - Út a színpadig#13

Az utóbbi néhány évben egyre többet hallottam a Turbó Diéta® turmixokról, a gyors és egészséges fogyásról és amikor olvastam a felhívást a fogyókúra versenyre, egy percig sem gondolkodtam azon, hogy jelentkezzem-e. Aztán legnagyobb meglepetésemre két héttel a verseny időpontja előtt csörgött a telefonom és azért hívtak, hogy beválogattak a csapatba.

A júniusig tartó kihívásban heti fél kiló fogyás a cél. Mindenki, aki ezt teljesíti, nyertes lesz, és ajándékot kap. Ezt ne hagyja ki!

Mar a 2. Az intenzív programban megtalálható 3 ízből én a csokisat és az epreset választottam és meg kell mondjam, a csokis lett a  kedvencem.

verseny fogyás

A fogyókúra verseny során nagyon sok segítséget kaptunk Laurától, a Turbó Diéta® háziasszonyától és többek között ő mondta azt is, hogy szénhidrátot, gyümölcsöt inkább csak a délelőtti órákban fogyasszak.

De ezután következett csak az igazi, a látványos fogyás, mert a centik a 2.

verseny fogyás

Tényleg nem voltam éhes, ebből adódóan nem voltam idegesebb verseny fogyás, simán elég volt a napi 3 adag turmix, plusz a folyadékbevitel plusz a zöldségleves leve.

További a témáról