Veszteség szuper. Alapok Online

veszteség szuper

éget zsírt 3 hét

Infostart Sokan azt hiszik, hogy az e-kereskedők halálra keresik magukat, hiszen nem kell hagyományos üzleteket fenntartaniuk. A valóságban azonban az online boltok jelentős része veszteséges, és ha veszteség szuper vásárlónak a tényleges üzemeltetési veszteség szuper fedező árakat kellene megfizetnie, akkor nem lenne ennyi vevő, és az egész koncepció veszteség szuper - írja a g7.

A lap a Conversationben megjelent cikket szemlézi, amely egyebek között arról ír, hogy az online élelmiszer-árusításból és -kiszállításból lehetetlen nyereséget termelni, mégis mindenki csinálja.

hogyan lehet lefogyni asap otthon

Ez kizárólag azért lehet ma még így, mert a teljes élelmiszerpiaci forgalomnak csak 2 százaléka zajlik online csatornákon keresztül. Becslések szerint ez a szegmens 15 százalékos veszteséggel működik, és mindenki akkor lélegezne fel, ha megszűnne.

Direkt veszteséges

A cikk szerzői, akik a problémát a világ vezető e-kereskedőjének, az Amazonnak a számai alapján vezetik le, arról is beszámolnak, hogy az online rendelés a zökkenőmentes áruterjesztés érdekében a gigantikus központi raktárak helyett kisebb, helyi raktárházakat kell igénybe venniük a kereskedőknek. Ez azonban megdrágítja a veszteség szuper, és a növekvő költséget valahogy érvényesíteni kell, nagyrészt a vevőkön, így ez is az áremelés szükségességét jelzi.

30 kg zsír veszteség

A végső következtetés tehát az, hogy fordulópont közeleg, a jövőben sokasodni fognak a célzott ajánlatok, a regionális szinten szűkített áruválasztékok, az online keresésekre adott okos találati listák és akár az áremelések is, ami összességében csökkenteni fogja az e-kereskedelem forgalmának bővülési ütemét.

Nyitókép: Pixabay.

mennyi fogyás csinál t25

További a témáról