Zsírégető gondolkodásmód

Fogyj agykontrollal! | Well&fit

zsírégető gondolkodásmód

Számtalan diéta és módszer áll rendelkezésünkre, hogy megszabaduljunk felesleges kilóinktól, viszont ha egyik se vezet eredményre, akkor érdemes máshonnan megközelíteni a problémát. A válasz sokszor a fejben keresendő, mivel gondolataink nagyban hatással vannak lelkünkre és testünkre egyaránt.

zsírégető gondolkodásmód

Elméleti háttér Bizonyára mindenkivel megesett iskolásként, ha nagyon rettegett egy bizonyos tételtől, valamiért halodrol fogyás azt húzta ki. A világon minden rezgésekből áll, így a gondolat is: tehát ha valamit igazán akarunk — vagy épp félünk zsírégető gondolkodásmód — és mélyen hiszünk is benne, az szétsugárzik, és megpróbálja magához vonzani azokat az energiákat, ami által meg tud valósulni.

zsírégető gondolkodásmód

Ehhez az első, és legfontosabb, hogy agyunk alfa hullámokat bocsásson ki, zsírégető gondolkodásmód meditációval érhetünk el, de az ébrenlét és az elalvás közt is ebben az állapotban vagyunk. Ekkor a legmagasabb az IQ, az intuíció, valamint a teremtőerőnk, így a problémamegoldó képességünk is.

A kulcsszó: egészségesen és természetesen fogyni a Te korodban

A lenyelt zsírégető gondolkodásmód utáni bűntudat pedig csak olaj a tűzre: ha magunkhoz veszünk valamit, az örömmel tegyük, így kizárólag a pozitív energiák áramolnak belénk. A legjobb, amit tehetünk az az, hogy esténként elalvás előtt közvetlenül vizualizáljuk magunkban azt a képet, ahogy ki szeretnénk nézni, és érezni, hogy könnyedén, frissen és karcsún vonulunk az utcán.

  • A kosár üres.
  • Ez egy egészségtelen ördögi kör, amiből most már ki fogsz tudni szabadulni!

Tehát a jelenbe kell zsírégető gondolkodásmód a vágyunkat, mintha már a mienk lenne, nem elég csupán akarni. A tudatalattinkat az érzelmekkel tudjuk befolyásolni, ezért elengedhetetlen a félelmek nélküli őszinte vágy és megélés.

Teremtőerőnk hatalmas, csak fel kell fedeznünk magunkban a képességet, hogy használni is tudjuk. Elme tükre technika Farkasné Erzsébet, a Mosoly- illetve a Wekerlei agykontroll klub vezetője amellett, hogy másokat is zsírégető gondolkodásmód e módszer rejtelmeibe, maga is aktívan alkalmazza saját életében.

zsírégető gondolkodásmód

Ennek a lényege az, hogy egy fekete tükörbe beleképzelem azokat az ételeket, amiket szeretek, de magas kalóriatartalmuk miatt ki akartam iktatni az étrendemből. Ez tökéletes például azoknak, akik csokoládé függőségben szenvednek, mivel a gyakorlat rendszeres alkalmazásával nemcsak könnyedén meg tudnak tőle válni, de nem is fogják már annyira kívánni zsírégető gondolkodásmód édességet, mint előtte. Emellett vizualizálhatjuk azt a képet, hogy ráállunk a mérlegre, és az általunk kiválasztott résznél áll meg a mutató.

  1. Anyagcserét élénkítő, zsírégető program — a könnyebb fogyásért Fotó: rf.
  2. Fogyj agykontrollal! | Well&fit
  3. Mi a vezető súlycsökkentő kiegészítő?
  4. Anyagcserét élénkítő, zsírégető program – a könnyebb fogyásért - Patika Magazin Online

Fontos, hogy mindezt örömteli érzésekkel kombináljuk! A lényeg, hogy ha valaki kipróbálta, vegye észre magán a változásokat, és ne a véletlennek tulajdonítsa azokat. Így egyszerűbb lesz bízni a módszerben, és a jövőben már az élet bármely területén segítségül hívhatjuk a tudatalattinkat.

zsírégető gondolkodásmód

Mikor fújod ki a levegőt, képzeld el, hogy távozik belőled zsírégető gondolkodásmód rossz érzés, gondolat. Kapcsolódó cikkek.

További a témáról